Categories
Gordijn/Raamdecoratie

HUNTER DOUGLAS: HOE U UW RUIMTES KUNT DECOREREN MET GORDIJNEN EN JALOEZIEËN

De decoratieve elementen zoals gordijnen, jaloezieën en luifels moeten worden aangepast aan de behoeften en levensstijl van elke persoon en tegelijkertijd hun persoonlijkheid weerspiegelen. Om deze reden zijn de producten van Hunter Douglas verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen die de tevredenheid van alle soorten klanten garanderen.

In elke ruimte zijn ramen altijd een aantrekkingspunt. Ze zijn altijd een integraal onderdeel geweest van het interieurontwerp, of het nu in woon- of commerciële ruimtes is. Dit is de reden waarom ze zijn versierd met verschillende soorten gordijnen en jaloezieën.

Als u op zoek bent naar een betere lichtsturing, meer privacy, of gewoon ramen prachtig wilt aankleden, zullen deze Hunter Douglas gordijn- en blinde decoratie-ideeën u de inspiratie geven waarnaar u op zoek bent.

– Kies een transparant maar interessant ontwerp. Silhouetgordijnen geven stijl aan elk ontwerp. De kleuren en texturen helpen om het gewenste contrast in de ruimtes te genereren, en dankzij de functionele transparantie zorgen ze voor een optimale zichtcontrole tussen binnenomgevingen en beschermen ze tegen UV-stralen.

– Speel met licht, schaduw, dynamiek en diversiteit. Hunter Douglas-gordijnen maken het gemakkelijk om licht en schaduw te spelen om ruimtes te markeren. In het geval van het Pirouette-gordijn vormt het door zijn unieke ontwerp met horizontale stoffen vellen delicate plooien die op het raam lijken te zweven om een ​​aerodynamisch effect aan het oppervlak toe te voegen.

– Voeg een Duette-gordijn toe aan uw eigenzinnige designvenster. Duette gordijncollecties bieden verschillende niveaus van dekking en texturen, en bieden thermische isolatie en geluidsabsorptie. Bovendien maken ze innovatie in ruimtes mogelijk door ze te combineren met andere producten, zoals Roller Quantum-gordijnen.

– universaliteit in ruimtes. Voor grote kamers met grote ramen of scheidingswanden kunnen gordijnen worden gebruikt die zijdelings openen mogelijk maken. Hunter Douglas biedt hiervoor gordijnen aan, zoals de Luminette of Vertiglide, in verschillende kleuren en texturen, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste de stijl van het interieur nabootst in de kamer die u wilt opknappen of renoveren.

– Gebruik slechts één paneel. Gebruik Panel Glide of Panel Oriental om binnenruimten te beschermen tegen zonlicht en om de ruimtelijke verdeling van objecten te verzachten. Panel Glide biedt een oplossing voor ramen met grote afmetingen, die ook kunnen worden gebruikt als een elegante ruimteverdeler. Het Hunter Douglas-paneel biedt een breed scala aan opties voor elke interieurstijl.

– Gebruik blinds met metallic kleuren. Metalen luiken zorgen voor een opvallend brandpunt. De Precious Metals-jaloezielijn biedt exclusieve, decoratieve en functionele oplossingen voor elk raam. Dit product is gemaakt van aluminiumplaten in een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen die privacy, perfect visueel effect, comfort, lichtregeling en bescherming tegen UV-stralen bieden.

– Houd de eenvoud van de lijnen. Jaloezieën zijn een goede oplossing om ruimte te besparen als er geen oppervlak aan de zijkanten van de ramen is. De eenvoudige lijnen van de jaloezieën geven een gevoel van frisheid en moderniteit aan beperkte ruimtes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *