Categories
Gordijn/Raamdecoratie

HET PERFECTE RAAM KIEZEN VOOR ELKE KAMER

Er zijn veel stijlen, soorten en accessoires om uit te kiezen bij het uitkiezen van het perfecte raam. Raamideeën kunnen helpen bij nieuwbouw, vervangende ramen en eenvoudige verbouwingen. Waar moet u op letten bij elke kamer van uw huis?

Woonkamer ramen

In de woonkamer is het belangrijk om te bedenken waar meubels staan. Als er bijvoorbeeld een tafel voor het raam staat, overweeg dan een openslaand raam dat met een hand kan worden geopend en gesloten vanaf een slinger aan de onderkant. Het is ook belangrijk om te weten waar de zon ‘s ochtends en’ s avonds het huis zal raken bij het plannen van raamplaatsing. Moet je je zorgen maken over de felle zon op de tv? Of de overmatige hitte in de avond? Woonkamerramen kunnen het uiterlijk van uw woonkamer drastisch veranderen. Ze kunnen uw kamer licht geven, uw muurkleuren of meubels verfraaien en zelfs beveiliging bieden voor u en uw gezin. Kleuren of tinten toevoegen aan de kamer, een adembenemend uitzicht bieden of gewoon een modernere uitstraling geven, zijn slechts enkele raamfuncties in de woonkamer. Grote combinatieramen zijn het populairst in woonkamers. Door grote ramen te combineren met ventilatieramen onder of aan de zijkanten krijgt u het beste van twee werelden. Milgard heeft een verscheidenheid aan kleuren, materialen, geluidscontrolevensters en stijlen die passen bij wat uw raamideeën voor woonkamerdecoratie zijn.

Keuken ramen

People usually spend the most time in their kitchens. Therefore, it’s important to make this room functional and good looking. Enhance the focal point of the room, which is typically the sink, with large windows or combination windows in sets of two or three. Match the color of your traditional wood cabinets with wood interior windows. The wider the kitchen counters are, the harder it can be to reach your windows. A horizontal sliding window is a popular choice above a kitchen sink or counter, as it lets in a good amount of light and is easy to slide from any angle. Ventilation is a good thing to consider for a kitchen. Have you ever forgot something in the oven or burned something on the stove? Having windows open on each side of the room will give you cross ventilation. 

Slaapkamer ramen

Gebruik raamstijlen om uw droomslaapkamer te ontwerpen! Sound Control-ramen in combinatie met een stijlvolle inrichting kunnen uw slaapkamer het perfecte toevluchtsoord maken voor rustige tijd en slaap. Slaapkamerraamstijlen kunnen worden gemengd en aangepast aan uw beddengoed, tapijt of ander meubilair. Nieuwe en vervangende ramen kunnen natuurlijk licht, sfeer en uitzicht creëren om elke ochtend wakker te worden. Lokale bouwvoorschriften hebben meestal toegangseisen voor slaapkamers, met vermelding van de grootte en hoogte van een opening in geval van brand of andere noodsituaties. Vaak kunnen openslaande of horizontale schuiframen een goede keuze zijn om aan deze codes te voldoen. Het maakt niet uit welke raamstijl bij uw slaapkamer past, Milgard kan u helpen uw ontwerp te inspireren.

Badkamer ramen

Overweeg voor een badkamerraam privacy / obscure glasopties. Deze bieden privacy zonder de noodzaak van raambekleding en laten meer natuurlijk licht binnen. Badkamerraamstijlen kunnen het podium vormen voor uw hele badkamerinrichting. Kies ramen met veel glas en zelfs zichtlijnen die passen bij moderne kasten. Vinylramen werken goed in badkamers vanwege hun duurzaamheid en verdragen dagelijks vocht van douches. Het is belangrijk om ten minste één ventilatieraam in de badkamer te hebben om de kans op schimmel uit de vochtige omgeving te verkleinen. Luifelramen zijn een goede keuze omdat ze naar boven openen om de privacy te behouden en bescherming bieden tegen regen wanneer het raam openstaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *