Categories
Gordijn/Raamdecoratie

DECOREREN MET GEBRANDSCHILDERDE RAMEN

Glasramen zitten niet vast in de middeleeuwen. Ze zijn een sterk mooi statement dat een prachtige toevoeging aan elke kamer vormt. Ze zijn vernieuwd en kunnen op een geheel nieuwe manier worden gebruikt. Sommige vintage huizen zijn gerestaureerd om het originele glas-in-lood te behouden. Vandaag creëren ze nieuwe raamontwerpen en stijlen met glas in lood; ze hoeven niet tot het verleden te behoren. Dus of u nu de traditionele look verkiest of een frisse kijk op een klassieker, er zijn zoveel ontwerpen om uit te kiezen die kunnen worden aangepast aan uw unieke interieur. Een ander groot voordeel is dat deze glas-in-loodramen kunnen worden toegevoegd aan elke kamer of ruimte in uw huis. Ze bieden een verbluffend brandpunt en laten verschillende tinten binnen wanneer de zon precies op het raam valt.

Wasruimte

Een geweldige plek om een ​​glas-in-loodraam neer te zetten is de wasruimte omdat de wasruimte meestal de minste aandacht krijgt bij interieurinrichting. Op deze manier kun je gewoon een decoratief raam toevoegen, en het zal de kamer flikkeren zonder dat je veel hoeft te doen. Het is ook moeilijk om een ​​wasruimte te versieren, dus dit voegt een decor toe en trekt het oog weg van de omvangrijke machines.

Veranda

Dit is een gemakkelijke manier om glas-in-loodramen toe te voegen. Je moet echter voorzichtig zijn met de ontwerpkeuze omdat je niet wilt dat de look rommelig is. Een geweldige manier om dit te bereiken is door ruimte tussen de ontwerpen vrij te laten en alleen de bovenkant van de vensters bij het ontwerp te hebben. Je kunt zien in de onderstaande voorbeelden.

Ingangen en deuropeningen

Dit is de klassieke en eenvoudige manier om glas-in-loodraamontwerpen in uw huis toe te voegen. Toegangswegen zijn soms moeilijk te versieren, dus dit is weer een eenvoudige cheat om veel kleur aan je ingang toe te voegen. Dit maakt een geweldige, blijvende eerste indruk voor gasten en bezoekers.

Badkamer

Dit is waarschijnlijk de tweede plaats waar mensen denken een glas-in-loodraam toe te voegen (de ingang is de eerste). Deze kamer is een andere gemakkelijke ruimte omdat u wilt dat uw ramen privacy bieden, maar u houdt misschien niet van het uiterlijk van dikke gordijnen. In de onderstaande voorbeelden kunt u zien dat er zoveel manieren zijn om glas in lood toe te voegen. Je kunt de klassieke route volgen en er een achter een badkuip hebben, je kunt een deel ervan boven je ijdelheid in de badkamer toevoegen, of je kunt een thema geven en het naast je badkuip aan je douche toevoegen om beide samen te binden.

Keuken

Een andere eenvoudige manier om glas in lood toe te voegen is achter je aanrecht in je hoofdvenster. Het is het beste om het ontwerp meestal minimaal te gebruiken, omdat u veel natuurlijk licht in uw keuken wilt laten stromen. Het onderstaande voorbeeld is een geweldige manier om een simplistisch ontwerp toe te voegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *